Locatie en Omgeving

Minicamping De Haerhagen is goed bereikbaar vanaf de A28 Amersfoort – Zwolle en vanuit de Flevopolder via Elburg. Onze minicamping te Doornspijk (gemeente Elburg) bevindt zich in het buitengebied van Elburg (in de denkbeeldige driehoek Nunspeet, Elburg, ’t Harde). Een NS Station is aanwezig in Nunspeet en ’t Harde ( 4 km).

Al binnen een straal van 10 km vanaf de camping kunt u wandelen, fietsen en boodschappen doen. Een afwisselend landschap met bos, heide, zandverstuiving, polder en aansluitend het Veluwemeer met de Flevopolder. Genieten en winkelen in Hanzestad Elburg in pittoreske straatjes en de haven met haar oude botters, musea en de overdekte tentoonstelling Bijbelse Zandverhalen. In Nunspeet een natuurlijke zwemplas, zwembaden in Nunspeet en ’t Harde, markten, kringloopwinkels en een ruim toeristisch aanbod. Een goede uitvalsbasis voor het Zuiderzeepad, Westerborkpad of om met de auto/fiets de Flevopolder en de Veluwe verder ontdekken.

Zo veelzijdig als de rustige Noord-Veluwe nog steeds is. We kunnen gerust zeggen dat er voor ieders budget en persoonlijke wensen voldoende aanbod is. Ontdek het tijdens uw verblijf……..