Verhuur

Verhuur caravan. Klik voor de tarieven rechts op deze pagina op de link van Vakantiehuisjes en caravan.

IMG_0551Verhuurcaravan-1Voortent verhuurcaravanVerhuurcaravan-2Verhuurcarvan-3

Wij beschikken over een grote verhuurcaravan met nieuwe voortent (2018) voor 2 tot max. 3 personen. U kunt voor een midweek, lang weekend of week terecht. Altijd een caravan gehad maar nu niet meer, of zomaar eens uitproberen hoe het in een caravan is? De caravan beschikt over een porto porti toilet. Voor douchen en warm water dient u gebruik te maken van het sanitairgebouw. In het afwasgebouw kunt u gebruik maken van diepvries en extra koelkastruimte. De caravan heeft een kleine koelkast en combimagnetron en alle standaardvoorzieningen. Op de foto’s ziet u de caravan nog met kleine voortent en daarnaast met nieuwe grote voortent vanaf 2018.

Vakantiehuisjes (ca. 33 m2). Klik voor de tarieven rechts op deze pagina op de link Vakantiehuisjes en caravan.

Studio305-5571Studio305-5623Studio305-5640

Onze vakantiehuisjes zijn het gehele jaar te huur ook voor een lang weekend of midweek. In de winterperiode als de camping onbezet is een heerlijke rustige plek, ook voor een korte retraite. U heeft een woonkamer inclusief keuken, 1 slaapkamer met dubbele boxspring 1.80 x 2.00 m, toilet, badkamer met douche en wastafel. Indien gewenst kan in het extra kamertje een opklapbed worden verzorgd. Het huisje heeft een eigen terras. In het sanitairgebouw kunt u gebruik maken van een wasmachine tegen vergoeding.

Safaritenten

We zijn bezig met de ontwikkeling van safaritenten voor verhuur. Indien deze gereed zijn vindt u dit vermeld op onze website met foto’s.