Seizoen 2019

Volg ons recente nieuws op facebook en like onze facebookpagina camping De Haerhagen.

Klik op "Nieuws" bovenaan de website voor de meest recente foto's. Vanwege aanpassingen op ons terrein en van de toegangsweg door de bestemmingswijziging van onze buurlocatie naar weiland is de Haerhagen weer te bezichtigen vanaf half april.

Een standplaats als SVR donateur (incl. 2 personen, warm water en electra) kost € 15,00 per nacht, excl. toeristenbelasting (€1,15 p.p.p.n.).

Klikt u op Tarieven bovenaan de website dan vindt u op deze pagina aan de rechterzijkant een link naar standplaatsen, speciale arrangementen en verhuur huisjes en caravan. Daar vindt u alle prijzen in 2019. Door de landelijke verandering in het BTW percentage naar 9%, waardoor ook de SVR haar prijzen heeft aanpast, hebben we een kleine verhoging van de prijs.

Wilt u met Hemelvaart/Pinksteren aanwezig zijn dan het advies vroeg te boeken i.v.m. de drukte rondom de Pinksterconferentie op Walibi. Ons Hemelvaart/Pinksterarrangement kost € 170,00 voor een gewone standplaats voor 2 personen, excl. toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.