Pastorale wandeling

Pastorale wandeling

Op vakantie maar geen innerlijke rust? Wandel mee…

Zie je nog de natuur om je heen of ben je zo vol van gebeurtenissen in het leven dat in ontspanning genieten van de schepping en zijn Schepper moeilijk is?

In de natuur wordt je soms een spiegel voorgehouden….

Ik loop door het bos richting de heide, het schemert. Zachtjes hoor ik een takje breken, nieuwsgierig wordt ik vanuit het struikgewas bekeken. Ik kijk waar het vandaan komt, twéé kastanjebruine ogen kijken me aan alsof ze tegen me spreken in de puurste vorm. Ik voel een enthousiasme in mijn binnenste, en probeer zo stil mogelijk te blijven staan. Ik probeer te seinen naar de ander maar nog voordat ik wat zeg, een paar elegante sprongen en de ree is alweer weg.

Natuurgebied De Haere is een natura 2000 gebied van 287 hectare dat tussen Nunspeet en ’t Harde ligt. Het is op loopafstand van de Haerhagen. De Haere is een uitgestrekt levend stuifzand omgeven door dennenbossen en heide. De ontmoeting met een ree of andere dieren is geen uitzondering.

Neem ook tijd voor innerlijke rust. Adrie neemt je mee in de natuur, en naar je menselijk natuur. Verdieping van geloofsleven en je christelijke identiteit. Adrie is gediplomeerd pastoraal werker en heeft vele jaren ervaring in pastoraat en als begeleider van verschillende doelgroepen.

Alleen op aanvraag. Een privéwandeling, maar met een kleine groep is ook mogelijk.