Elegantie op “De Haere”

Elegantie op “De Haere”

Met deze route wordt je mee genomen naar diverse reeën hotspots, verborgen in het oostelijk gelegen dennenbos tussen zandverstuivingen De Haere en ’t Harde.

De geheime reeënroute

Ik loop door het bos richting de heide, het schemert. Zachtjes hoor ik een takje breken, nieuwsgierig wordt ik vanuit het struikgewas bekeken. Ik kijk waar het vandaan komt, twéé kastanjebruine ogen kijken me aan alsof ze tegen me spreken in de puurste vorm. Ik voel een enthousiasme in mijn binnenste, en probeer zo stil mogelijk te blijven staan. Ik probeer te seinen naar de andere maar nog voordat ik wat zeg, een paar elegante sprongen en de ree is alweer weg.

Met deze route wordt je mee genomen naar diverse reeën hotspots, verborgen in het oostelijk gelegen dennenbos tussen zandverstuivingen De Haere en ’t Harde. Natuurgebied De Haere is een natuurgebied van 287 hectare dat tussen Nunspeet en ’t Harde ligt. De Haere is een uitgestrekt levend stuifzand omgeven door dennenbossen en heide. Je zult gaan wandelen langs 8 locaties verspreid door het bos, waar regelmatig reeën staan te rusten om te grazen en te drinken. We nemen je mee naar de minder bekend paden van dit gebied.

Let op! Alleen op aanvraag. (min. 2 personen, max. 6 personen)