Over De Haerhagen

Over De Haerhagen

Over De Haerhagen

Seizoen 2023: 15 april t/m 30 september

Minicamping De Haerhagen te Doornspijk (gemeente Elburg) bevindt zich in het buitengebied tussen Elburg, Nunspeet en ’t Harde. Aansluitend ligt natuurgebied De Haere met zandverstuiving, bos en heide (Geldersch Landschap en Kasteelen).

 

Op de veelzijdig rustige Noord-Veluwe kunnen we gerust zeggen dat er voor ieders budget en persoonlijke wensen voldoende aanbod is. Ontdek het tijdens uw verblijf……..

Huisregels (Algemene Voorwaarden)

301-Plattegrond-Camping-28-01-2022
+
+
+
+
+
+
+
+

Plattegrond

Onze standplaatsen hebben een gedeelte met kunstgras bij uw voortent. Veel gasten zijn enthousiast over dit systeem.

Onze locatie is niet geschikt voor campers en caravans (excl. de dissel) langer dan 7 m. Er zijn geen verharde standplaatsen voor campers met eigen voorzieningen.

Geschiedenis

June 1, 2022
Aanpassing hagen volgens Geldersch Landschap

Some Description

May 1, 2022
Gehele elektra vernieuwd

Some Description

December 1, 2021
Verbouwing Kapschuur

August 24, 2021
Safari tenten

May 1, 2021
Certificaat Gastheer landschap Elburg en Oldebroek

Some Description

April 1, 2021
Start verbouwing kapschuur

Some Description

April 1, 2021
Aanleg groentetuin en kleine boomgaard

May 1, 2020
Haerhagenplein vergroot

Some Description

May 1, 2017
WiFi gerealiseerd

January 1, 2016
Haerhagenplein aangelegd

January 1, 2012
Start camping

Tot 2012 woonden wij in Dordrecht. Adrie kreeg na werkzaamheden bij brandweer, beveiliging en politie een ander werkterrein. Als begeleider mocht hij jaren ondersteuning geven in uiteenlopende zorgproblematiek en is afgestudeerd als Pastoraal Werker. Corina is nog werkzaam als Coördinator Welzijn en Vrijwilligers in de ouderenzorg. Heeft vanuit haar oorspronkelijke opleiding veel creatieve workshops gegeven. Is naast haar werk altijd actief bezig op en voor de camping, af en toe een workshop en de administratie.

Ons Team

Faciliteiten

Terras en zithoekjes.

Apart parkeerveld

Sanitair

Gratis WiFi internet

Koel/vriescombinatie voor tentkampeerders.

Wasmachine/centrifuge

Veel gestelde vragen

In ’t Harde op 3,5 km 2 grote supermarkten. In Doornspijk op 2,7 km en in Elburg op 6 km afstand is een supermarkt. In Nunspeet op 8 km afstand zijn meerdere supermarkten en winkels.

Wij bieden geen seizoenplaatsen aan. Wel kunt u voor meerdere weken boeken. Bij verblijf langer dan een maand kunt u vragen naar onze kortingsmogelijkheid.

Kampvuren, fakkels en andere vormen van open vuur zijn niet toegestaan. Wel een veilige BBQ. In onze regio zijn er in de zomer perioden dat BBQ verboden is vanwege de droogte. Als camping volgen we daarin de afkondigingen. Indien u met een groepje BBQ houdt kan dit op het Haerhagenplein. Andere gasten worden dan niet gestoord bij de gezelligheid. Eventueel is onze grote BBQ te huur.

Dit is zeker mogelijk en een leuke optie omdat de safaritenten aansluiten bij het campingveld. De minimale huurperiode is dan 2 nachten en afhankelijk van andere boekingen.

Alleen toegestaan vooraf in overleg. Dit geldt ook voor dieren van bezoekers. Honden aangelijnd op het gehele terrein, ook bij uw caravan.

Vanwege onze kleinschaligheid mogen er niet meer dan 2 honden op het campingveld verblijven. Tevens laten we honden alleen rustige honden toe. Slaat uw hond snel aan dan is onze locatie niet geschikt.

Buiten het campingseizoen wordt er altijd actief geklust op het terrein en is het hek gesloten. Wilt u in die periode ons bezoeken dan kan dit alleen na afspraak. Vanzelf kunt u tijdens het seizoen onze camping bekijken. We stellen het op prijs dat u zich meldt, ook voor onze gasten.